PURE ENCAPSULATIONS®, NESTLÊ HEALTH SCIENCE GÜVENCESİYLE TÜRKİYE'DE

NESTLE_Pure_Banner_915x345px.png

Klinik çalışmalarla kanıtlanmış formülasyonlardan oluşan ve renklendirici, tatlandırıcı, koruyucu madde ve gluten içermeyen içerikler kullanılarak üretilen geniş bir ürün yelpazesine sahip Pure Encapsulations® Ailesi, Nestlé Health Science güvencesi ile artık Türkiye’de. Nestlé’nin tüketici sağlığı, medikal beslenme ve yenilikçi beslenme alanlarında faaliyet gösteren iş birimi Nestlé Health Science Türkiye’nin yeni markası Pure Encapsulations® ürünleri, raflarda yerini almaya başladı.

“Daha sağlıklı bir yaşama katkıda bulunmak” amacıyla çalışan, yakın zamanda yaptığı yatırımlarla tüketici sağlığı alanındaki büyümesini sürdüren ve tüketiciye ulaştığı marka ve kanalları arttıran Nestlé Health Science Türkiye, merakla beklenen Pure Encapsulations® ürünlerini tüketicilerle buluşturdu. 

Pure Encapsulations® vitamin, mineral ve bitkisel takviye edici gıdalardan oluşan zengin bir ürün portföyü sunuyor. Bilim odaklı yaklaşımıyla klinik araştırmalara yaptığı yatırımlar sayesinde ürün güvenliğini, etkinliğini ve inovasyonunu da destekliyor.

 

Her ihtiyaca uygun takviye edici gıdalar Pure Encapsulations® markasında


Dengeli bir yaşam sürdürmeye bütünsel ve bilimsel bakan Pure Encapsulations®, her ihtiyaca uygun, etkinliği ve güvenilirliği test edilmiş ürünleriyle öne çıkıyor. Pure Encapsulations® vitaminler, mineraller, multivitaminler özel bitkisel takviyeler ve probiyotikler olmak üzere birçok kategoride geliştirdiği ürünleri ile bireylerin hayat kalitesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Günlük hayatın yoğun temposunda genel beslenmesini dengeli ve çeşitli hale getirmek isteyenler, Pure Encapsulations® ürünlerinden kendilerine en uygun olanı seçebiliyorlar. 

 

İpek Özçırpıcı: Pure Encapsulations® Nestlé Health Science Tüketici Sağlığı’nın öncü vizyonunu pekiştiriyor

 

Pure Encapsulations® ürünlerinin yeterli ve dengeli bir yaşam sürdürmek için ihtiyaçlarına yönelik destek arayan herkese özel formüller sunduğunu belirten Nestlé Health Science Tüketici Sağlığı Bölüm Müdürü İpek Özçırpıcı, Pure Encapsulations®’ın Türkiye’deki lansmanını yapmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Özçırpıcı, “Nestlé Health Science Tüketici Sağlığı, bilimsel çalışmalarla desteklenen vitamin, mineral ve takviye edici gıdalar ile hayatın her evresinde tüketicilerin yaşam kalitesinin yükseltilmesine yardımcı oluyor. 30 yıllık araştırma deneyimiyle Pure Encapsulations® markası, sunduğu geniş ve profesyonel ürün portföyü ile Nestlé Health Science’ın tüketici sağlığı alanında büyüme stratejisine öncülük eden vizyonunu pekiştiriyor.” dedi. 

 

Pure Encapsulations®: “İyilikten gelen destek” 

 

Pure Encapsulations® ürünleri, sadece içerikleri ile değil ürünlerde kullanılmayan maddelerle de öne çıkıyor. Renklendiriciler, aromalar, tatlandırıcılar ve koruyucu maddeler içermeyen ürünler, tüketicilere ulaşana kadar ciddi testlerden geçiyor. Pure Encapsulations®, hem kalite standartlarını gözeten üretim süreçleri ile hem de kullanıcılara verdiği güven bakımından profesyonel bir iyi yaşam markası olurken vegan ve vejetaryen dostu, glutensiz içerikli ürünlerini kullanıcılara sunuyor.