Ana içeriğe atla

Çöp Şişte Karnabahar Tarifi Nasıl Yapılır?

CHRISTINA ANANIA, @EVOLVEWITHTEE

-

Ağustos 23, 2021

Izgara karnabahar kebabı sadece kolay değil, aynı zamanda her lokması lezzetle dolu - hem tatlı hem de tuzlu - onu yıl boyunca yapmak isteyeceksiniz.

Optimum lezzet için karnabahar ızgara yapmadan önce 24 saat buzdolabında marine etmeye bırakmanızı öneririz. Baharat tercih eden biriyseniz, sosun içine biraz acı biber eklemek size aradığınız sıcaklığı verecektir. Üstelik bu tarife Vital Proteins Collagen Peptides de ekleyebilirsiniz.

Vital Proteins Collagen’in tadı nötürdür. Sıcak ve soğuk sıvılarda ve yiyeceklerde kolayca çözünür, bu da Vital Proteins Collagen’i herhangi bir yemek veya içeceğe ekleyebilirsiniz.

Bir öneri: Bu kebapları soya sosu veya baharatlı mayonez ile soslayabilirsiniz.

ızgara karnabahar+

Karnabahar Kebabı

Malzemeler:

  • Yarım kilo karnabahar
  • Yarım su bardağı soya sosu
  • 4 yemek kaşığı akçaağaç şurubu
  • 4 yemek kaşığı avokado yağı
  • 1 adet kıyılmış sarımsak
  • 1 ölçek Vital Proteins Collagen Peptides
  • Toz biber ve tuz
  • Susam
  • Yeşil soğan

Yapılışı:

  • Orta boy bir kapta soya sosu, akçaağaç şurubu, avokado yağı, sarımsak ve kolajeni karıştırın.
  • Sos birleştirildikten sonra karnabaharları ekleyin ve sos iyice birleşene kadar karıştırın. En az 3 saat marine edin.
  • Fırın tepsisine karnabaharları kebap çubuklarına dizin ve tepsiye yerleştirin.
  • Fırında 10-15 dakika ızgara yapın.
  • Her bir şişten karnabaharları yavaşça çıkarın. Çıkardıktan sonra üzerine yeşil soğan ve susam serpin.