Ana içeriğe atla

Diyetinize Yardımcı 5 Nemlendirici Besin

GRACE GALLAGHER

-

Ağustos 12, 2021

Lively'ye konuşan Ilyse Schapiro, "Yiyeceklerdeki su, gıdaların yapısında hapsolmuş durumda, bu yüzden vücudumuzun suyu kullanabilmesi için önce onu parçalamamız gerekiyor" diyor. "Bu, suyun daha yavaş emildiği ve vücudumuzda daha uzun süre kaldığı anlamına gelir."

Şimdi size su içeren 5 yiyecek önerisi ile geliyoruz!

Karpuz

karpuz

Adından da anlaşılacağı gibi, karpuzun içinde oldukça fazla H20 vardır ve besin değeri yüksek iken kalorisi de düşüktür. Önemli miktarda A ve C vitamini bulunur.

Salatalık

Salatalığın kalorisi düşüktür ve su bakımından zengindir, aslında %95'i sudur. Aynı zamanda hem tatlı hem de tuzlu seçeneklerle iyi uyum sağlayan çok yönlü bir meyvedir ve potasyum ve magnezyum içer.

Çilek

Çilekler yaz aylarında tercih edilen bir meyvedir. Yüzde 90'ın üzerinde su içermesinin yanı sıra lif, C vitamini ve antioksidanlar açısından da zengindirler.

cilek

Domates

Yazın mis gibi kokan domates kokusuna direnmek zordur! Üstelik domatesin yüzde %94 sudur. Marul, domates ve turp kullanarak hızlı güzel bir salata ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

domates

Yoğurt

Meyve ve sebzeleri tek başına tüketmek bazen keyifli olmayabilir. Bazen yoğurt ile yeni alternatifler yaratabilirsiniz. Sade yoğurt yüzde 88 su içeriğine sahiptir ve yoğurt ile kendinize güzel meyveli karışımlar hazırlayabilirsiniz.

Şimdi size su içeren 5 yiyecek önerisi ile geliyoruz! Adından da anlaşılacağı gibi, karpuzun içinde oldukça fazla H20 vardır

**Blog içeriğindeki bilgilendimeler www.vitalproteins.com sitesinden alınmıştır. Bu bilgiler, tıbbi teşhis veya tedavi için veya profesyonel tıbbi tavsiye yerine kullanılmak üzere tasarlanmamış olup dengeli ve çeşitli beslenme ile sağlıklı yaşamın önemi hakkında bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Tıbbi durumunuz ve uygun tıbbi yaklaşım ile ilgili bilgi almak için doktorunuza danışın. Buradaki bilgilendirme, ürün tanıtımı dahil herhangi bir pazarlama amacı taşımamaktadır.