Vital Proteins - Collagen Products - Clean Labels & Quality Ingredients

KAHVEDE GERÇEKTEN NE KADAR KAFEİN VAR?

JORDAN SMITH - MAYIS 28, 2021

Kahve, çoğumuz için tartışılmaz bir sabah içeceğidir. Kahvenizi yapma şekliniz kişiden kişiye farklılık gösterse de değişmeyen tek şey şudur: Kahve kafein içerir. (Kafeinsiz içeriğinde eser miktarda bile bulunabilir.)

Vital Proteins

ORTALAMA BİR BOYUTTA KAHVEDE NE KADAR KAFEİN VAR?

Kahvenizi demleme şeklinize, türüne ve markasına bağlı olarak, bir fincan kahve yaklaşık 95 mg kafein içerir. Ryan ve Alex Duo Life'ın ortak yaratıcısı ve sağlık koçu Alex Duo, Lively'ye "Espresso gibi daha küçük zeminlerle demlenen kahveler, French Press gibi daha büyük zeminlerle demlenenlere göre biraz daha yüksek kafein konsantrasyonuna sahiptir" diyor.


Önemli Not: Bu makale yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmuştur. Profesyonel tıbbi tavsiye, teşhis veya tedavinin yerini alması amaçlanmamıştır. Tıbbi bir durumla ilgili sorularınız için daima doktorunuzun veya başka bir kalifiye sağlık uzmanının tavsiyesine başvurun. Lisanslı sağlık uzmanınız, herhangi bir tıbbi durumun teşhisini ve tedavisini size en iyi şekilde sağlayabilir ve ayrıca bir diyet takviyesinin rejiminize yardımcı olup olmayacağına karar vermede size yardımcı olabilir.

**Blog içeriğindeki bilgilendimeler www.vitalproteins.com sitesinden alınmıştır. Bu bilgiler, tıbbi teşhis veya tedavi için veya profesyonel tıbbi tavsiye yerine kullanılmak üzere tasarlanmamış olup dengeli ve çeşitli beslenme ile sağlıklı yaşamın önemi hakkında bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Tıbbi durumunuz ve uygun tıbbi yaklaşım ile ilgili bilgi almak için doktorunuza danışın. Buradaki bilgilendirme, ürün tanıtımı dahil herhangi bir pazarlama amacı taşımamaktadır.

DİĞER YAZILAR

JENNIFER ANISTON VITAL PROTEINS'IN BİR PARÇASI OLUYOR

HİNDİSTAN CEVİZİ FAYDALARI

DİYETİNİZE EKLEMEK İÇİN 5 NEMLENDİRİCİ