Vital Proteins - Collagen Products - Clean Labels & Quality Ingredients

KOLOJEN 101

JORDAN SMITH, NASM-CPT TARAFINDAN – EYLÜL 15, 2021

Kolayca sindirilebilen, glutensiz ve Paleo dostu bitki bazlı bir protein mi arıyorsunuz? Bu etkili ve besleyici protein, esas olarak besinsel faydaları ve sindirilebilirliği nedeniyle diğer bitki bazlı proteinler üzerinde büyük bir yere sahiptir. İşte bu bitki bazlı Paleo proteini hakkında bilmeniz gerekenler.

Önemli Not: Bu makale yalnızca bilgilendirme amacıyla sunulmuştur. Sağlanan bilgiler tıbbi teşhis veya tedavi için veya profesyonel tıbbi tavsiye yerine kullanılmak üzere tasarlanmamıştır. Lütfen durumunuz ve uygun tıbbi tedavi ile ilgili olarak doktorunuza danışın. Hamilelik, emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın.

KARPUZ TOHUMLARI

Çocukken, muhtemelen bir karpuz çekirdeğini yutarsanız midenizde karpuzun büyümeye başlayacağı söylenirdi, değil mi? Belli ki - durum böyle değil. Karpuz tohumları aslında sizin için yararlı olabilir belki onları atmadan önce artık bir kez daha düşünmelisiniz. Karpuz tohumları aslında protein ve B vitaminleri de dahil olmak üzere diğer besinler açısından zengindir.

Vital Proteins

KARPUZ TOHUMLARINDA PROTEİN VAR MI?

Evet, karpuz tohumları protein ve diğer besinler açısından zengindir, ancak faydasını alabilmek için onları karpuz içinden yememelisiniz. Tohumların dış tabakasının sindirimi zor olduğundan ve anti-besinler içerdiğinden, tam olarak faydalı olabilmeleri için kabuklanmaları ve filizlenmeleri gerekir.

Karpuz tohumları uygun şekilde kabuklanıp filizlendiğinde, besleyici güç merkezleridir. Karpuz çekirdeği proteini, niasin, folat, tiamin, riboflavin, B6 ve pantotenik asit gibi B vitaminlerinde yüksektir.

BİR KARPUZ TOHUMU NE KADAR PROTEİN VARDIR?

Karpuz çekirdeği yüksek oranda sindirilebilir bitki bazlı bir proteindir.

Tamamen Paleo dostu ve glutensizdir; fasulye, baklagiller ve pirinçten elde edilenler gibi Paleo olmayan bitki proteinlerine harika bir alternatiftir. Karpuz çekirdeği proteini, bardak başına 30g protein içerir.

Önemli Not: Anti-besinler, esas olarak, bitkilerin hayvanları tohumlarını yemekten caydırmak için kullandıkları kendini savunma mekanizmalarıdır. Bu anti-besinler, tohumların besinsel faydalarını ortadan kaldırarak vitamin ve minerallerin tam spektrumunu emmenizi engelleyebilir.


**Blog içeriğindeki bilgilendimeler www.vitalproteins.com sitesinden alınmıştır. Bu bilgiler, tıbbi teşhis veya tedavi için veya profesyonel tıbbi tavsiye yerine kullanılmak üzere tasarlanmamış olup dengeli ve çeşitli beslenme ile sağlıklı yaşamın önemi hakkında bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Tıbbi durumunuz ve uygun tıbbi yaklaşım ile ilgili bilgi almak için doktorunuza danışın. Buradaki bilgilendirme, ürün tanıtımı dahil herhangi bir pazarlama amacı taşımamaktadır.

DİĞER YAZILAR

JENNIFER ANISTON VITAL PROTEINS'IN BİR PARÇASI OLUYOR

HİNDİSTAN CEVİZİ FAYDALARI

DİYETİNİZE EKLEMEK İÇİN 5 NEMLENDİRİCİ